Transmokopter

Transmokopter SQL AB är mitt konsultföretag inriktat på databaser. Transmokopter hittar ni här: www.transmokopter.se

Jag har jobbat med IT i olika roller sedan 1999, främst inom systemutveckling men periodvis även i ledarroller, såsom projektledare, arkitekt och gruppchef. Databaser har varit ett specialintresse under hela min IT-karriär och de senaste åren har jag specialiserat mig mer och mer för att idag enbart jobba med SQL Server.

Jag är Microsoft Certified Solutions Expert på Data Platform-området, vilket i klartext betyder att jag behärskar allt från planering och utveckling till drift och underhåll av SQL Server. Jag är även Microsoft Certified Trainer (MCT), vilket är en kvalitetssäkring av såväl min tekniska som min pedagogiska förmåga.

Som lärare inom SQL Server har jag hållit utbildningar för allt från nybörjare till erfarna systemutvecklare. Även om jag hållit samma kurs flera gånger är inget kurstillfälle det andra likt. Det gör jobbet som SQL Server-instruktör väldigt stimulerande. Jag har uppdrag som instruktör på AddSkills/Cornerstone och levererar där Microsofts oficiella kurser om SQL Server. De omdömen jag fått från kursdeltagarna är genomgående väldigt positiva (snittomdöme ligger på strax över 4,8 av 5).

Ska ni sätta igång ett nytt projekt och behöver hjälp med design eller arkitektur av datalager? Sitter ni på en för dyr serverpark för era databaser och funderar på att konsolidera för att förenkla administration och sänka kostnaderna? Behöver ni göra en revision av er databaskonfigurationer för att säkerställa att de fortsätter fungera även i framtiden, att ni har en backup-lösning som ger det skydd ni tror er ha eller har ni prestandaproblem idag som ni vill ha hjälp att analysera? Behöver er personal utbildning om att skriva databasfrågor eller att optimera befintliga frågor? Hör av er, så träffas vi och diskuterar hur jag på bästa sätt kan hjälpa er.

Ni når mig lättast på e-post: Magnus [at] transmokopter [punkt] se, eller på telefon 070-536 65 67

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *